Mr. Prins
Mr. Prins

mr. (Bart) Prins is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en is sinds 1991 werkzaam in de advocatuur. Mr. Prins is de grondlegger van het kantoor. Voor zijn start als advocaat is mr. Prins vele jaren werkzaam geweest bij de Koninklijke Marechaussee (politiedienst, recherche, motorrijder en Mobiele Eenheid), ECD/ FIOD (economisch) strafrecht en politie als jurist bij de Landelijke Centrale Recherche Informatiedienst (CRI) destijds tevens Bureau Interpol Nederland.

mr. Prins verleent rechtshulp aan bedrijven, maar ook particuliere belangen worden door hem behartigd. De rechtsgebieden die mr. Prins o.a. behartigt zijn ondernemingsrecht, contractenrecht, bouwrecht, huurrecht, arbeidsrecht en echtscheidingen (ook op basis van gemeenschappelijke behandeling).

Een specialistisch rechtsgebied waar mr. Prins zich binnen het kantoor op heeft toegelegd is de behandeling van letselschadezaken. De kosten van de behandeling hiervan komen veelal ten laste van de schadeveroorzakende partij, althans diens verzekeraar. De beoordeling van uw letselschadezaak en een eerste advies zijn kosteloos. Bespreking van letselschadezaken kan op al onze vestigingen plaatsvinden en desgewenst bij u thuis.

mr. Prins heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht.
  • Arbeidsrecht.
  • Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, onder toezicht stelling minderjarigen, ouderschap en erkenning).

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 T: 0223 62 00 00
E: mr.prins@prinsenkosteradvocaten.nl

LinkedIn

locaties

Den Helder

Gebouw City House
Adres
Middenweg 168a
1782 BL Den Helder
Contact
T: 0223 - 62 00 00
F: 0223 - 62 01 01
E: info@prinsenkosteradvocaten.nl

Schagen

Kantoorpand Stouthart & Hilber notarissen
Adres
Loet 45
1741 BN Schagen
Contact
T: 0224 - 29 91 33

E: info@prinsenkosteradvocaten.nl

Bergen

besprekingslocatie
Adres
Marijkelaan 11
1862 EW Bergen
Contact
T: 0223-62 0000

E: info@prinsenkosteradvocaten.nl